Support

Inloggen

Ga naar je https://karinvisseryogaacademy.nl en klik rechts bovenin op ‘Inloggen’.
Bij je aanmelding heb je een bevestigingsmail ontvangen met daarin je inloggegevens.

Heb je je inloggegevens niet meer?
Ga dan toch naar https://karinvisseryogaacademy.nl klik op ‘Inloggen’ en kies daar vervolgens voor ‘wachtwoord vergeten’.
Vul daar het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Je ontvangt dan een e-mail met afzender WordPress.
In die mail staat een link waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.
(Let op: WordPress wordt wel eens als spam gezien, dus check ook je spambox/reclamefolder even)

Lukt het inloggen niet?
Heb je wel inloggegevens, maar lukt het je toch niet om in te loggen?
Dan kan het zijn dat de browser waarmee je probeert in te loggen een oude instelling onthoudt.
Vaak lost het probleem op als je de ‘cache’ (het geheugen) van je browser leegt/wist. Dit doe je bij Instellingen. Per browser verschilt het, maar zoek even naar ‘cache/cookies/geheugen wissen’.

Na het inloggen
Na het inloggen ‘land’ je op een overzichtspagina (het dashboard). Daar kun je kiezen naar welk programma je wilt gaan.

Ieder programma heeft een ‘startpagina’. Op deze pagina word je welkom geheten, kun je uitleg lezen over hoe het programma werkt en van hieruit kun je naar alle lessen van dat programma gaan. Dit kun je doen via de menubalk bovenin, of door op de afbeeldingen van de lessen te klikken in het overzicht op deze pagina.

Wil je helemaal terug naar het begin? Klik dan op Dashboard en je komt weer terug bij het overzicht met alle trainingen.

“Je hebt nog geen toegang”
Kom je op een pagina waar je deze melding ziet? Dan is dit wellicht een pagina waar je nog geen toegang toe hebt, of je bent toch nog niet ingelogd. Controleer in dat geval dus altijd even of je wel goed ingelogd bent. Twijfel je daarover? Klik dan op ‘Uitloggen’ in de menubalk of op deze link: Uitloggen. En log daarna even helemaal opnieuw in.

Uitloggen
Om zeker te zijn dat je de volgende keer geen problemen hebt met inloggen raad ik je aan om na iedere sessie uit te loggen.
Dit doe je door bovenin de menubalk te klikken op ‘uitloggen’.

Belangrijke extra tip
Loop je tegen technische problemen aan, kijk dan ook eens of het misschien wel lukt als je het met een ander apparaat probeert.
Probeer je het met je smartphone en lukt dat niet? Probeer dan of het wel lukt als je het met een tablet of laptop probeert.

Om de training te kunnen volgen

Je laptop, tablet of smartphone
Zorg ervoor dat het apparaat dat je gebruikt is ge-update en is voorzien van de nieuwste versies van apps en programma’s.

Internetverbinding
Om te kunnen inloggen dien je te beschikken over internet of wifi.

Werkboeken
In de trainingen krijg je werkboeken aangeboden. In het werkboek kun je notities typen. Maar let op: je dient het werkboek dan eerst te downloaden en op te slaan. Zoek het document vervolgens op je apparaat en open het van daaruit opnieuw. Nu kun je je notities erin typen en als je ze nu opslaat zullen je notities bewaard blijven.

Het werkboek is altijd een pdf-bestand. Om dit te kunnen openen moet je het programma Adobe Reader op het apparaat hebben waarmee je het wil openen. Heb je dit programma niet, dan kun je het hier gratis downloaden en installeren: https://get.adobe.com/nl/reader/

Contact

Mocht er toch nog iets technisch niet lukken of niet werken, dan kun je ook altijd even een bericht sturen via de contactpagina en we proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.

 

Disclaimer

Voor de volledigheid mijn disclaimer. Ik ga er vanuit dat jij, als deelnemer, de inhoud van deze training zult gebruiken voor de groei van jezelf.

Copyright van de werkboeken, lessen en/of filmpjes is vastgelegd door Karin Visser Yoga. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze trainingen te verspreiden. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Als deelnemer van deze cursus stem je er automatisch mee in dat elke overtreding hiervan onbetwist leidt tot een directe opeisbare boete van minimaal 10.000 euro per overtreding, plus een vergoeding van alle juridische kosten en een aanvullende schadeclaim. Bij twijfel niet doen of per e-mail toestemming vragen via karin@karinvisseryoga.nl. Het is toegestaan om korte tekstfragmenten en oneliners te citeren op social media onder vermelding van bron: Karin Visser Yoga, Adem Werkt. 

Elke handeling die je doet naar aanleiding van deze online training is jouw eigen verantwoordelijkheid. Karin Visser Yoga en/of Adem Werk(t) kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten.

Mijn training is bedoeld om je te helpen ontwikkelen. Ik kan je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door mij aangeboden kennis is geheel aan jou. Ik kan je alleen helpen dor het delen van mijn kennis en ervaringen.

Op geen enkele wijze kan ik aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.

De algemene voorwaarden kun je terugvinden op de site www.ademwerkt.nu en www.karinvisseryogaacademy.nl.